Circle Go

Circle Go™

Din families mobile enheter, nå administrert på tvers av alle nettverk.

Circle Go™

Designet for barn på farten.

Noen gang ønsket å administrere ditt barns enheter hvor enn de går? Circle Go gjør dette mulig. Circle Go tar alle innstillingene barnet ditt har hjemme og utvider dem til å gjelde på 4G LTE og hvilket som helst annet Wi-Fi-nettverk de kobler seg til.

Hvordan det Fungerer

Go Platforms Go Platforms

Alt dekket, nå også hvor som helst.

Apper er det nye internettet, og det å administrere dem hvor barna dine går er nødvendig for foreldre. Filtre og TidsBegrensninger gjelder hvor og når som helst, til og med for apper som Snapchat, Instagram og YouTube.

Livet til en tenåring, uten forstyrrelser.

Det å få lekser gjort i en digital tidsalder er ingen enkel oppgave. Ville det ikke være fantastisk dersom smarttelefonen til barnet ditt kunne ta en pause? Pause og LeggeTid fungerer på 4G LTE med Circle Go, noe som sørger for at barnet også får en pause.

En fullstendig oversikt.

Hvordan bruker barn tiden på smarttelefonene sine? Seriøst, hvordan? Frem til nå har det vært en ren gjetning fra foreldrenes side. Med Innsikt kan du se hvordan de bruker tiden tilkoblet hjemme, på skolen, hjemme hos en venn og alle andre plasser.

Go Insights Go Insights

Å være mobil er en livsstil.

Stadig oftere er det ikke bare én enhet et barn tar med seg på farten, men flere. Circle Go dekker alle iOS-enheter, enten det er snakk om iPhone, iPod eller iPad. Støtte til Android-enheter kommer snart.

Se Støttede Enheter

Enkelt og smart.

Gjett hva? Det er behøves ikke å lage en ekstra innstilling til ditt barns Circle Go-enheter. Circle Home-appen dekker dem allerede. Én profil for Circle og Circle Go.

Hvordan sette den opp

Go Circle Home Go Circle Home
Circle Go™

Subscribe Today

$9.95/monthly for up to 10 devices.

Subscribe