Time Limits — Circle with Disney

Filtrer Innhold

Sett individuelle filtreringsnivåer for hvert familiemedlem som samsvarer med deres aldre og interesser. Gjør dette én gang for at filtreringsnivået skal gjelde for alle enhetene til vedkommende.

BedTime with Circle — Set it and forget it

Enkle forhåndsinnstillinger basert på alder.

Circle tilbyr foreldre 4 generelle filtreringsnivåer basert på alder. Disse filtrene kommer med standardinnstillinger for hver aldersgruppe, men kan raskt og enkelt tilpasses etter eget ønske.

Apper & plattformer

Circle lar deg også enkelt filtrere populære Apper og Plattformer. Hvert filtreringsnivå standardiseres til de mest populære for hver aldersgruppe.

Track time across devices with Circle

Et nett for enhver alder.

Circle tar en omfattende database med nettsteder og passer dem inn i kategorier som er enkle å forstå. Du er fri til å tilpasse filtreringsnivåer for å imøtekomme behovene til hvert enkelt barn.

Track time across devices with Circle

Barnesikring.

Circle dekker deg når det kommer til ting som barna dine aldri bør se, som for eksempel voksent og eksplisitt innhold. Når en profil er satt til andre ting enn “Voksen”, vil alt det ekle ikke en gang vises som et aktiverbart alternativ, og filtreres enkelt og greit bort av Circle.

Track time across devices with Circle

Internett à la carte

Vil du gå videre? Circle lar deg sette egendefinerte filtre for individuelle nettsteder. Du kan enten legge det til filtreringslisten eller tillate det, selv om kategorien er slått av.

Track time across devices with Circle

BLOKKER ANNONSER

Irriterer du deg over internettannonser? Circle kan blokkere annonser for enhver bruker eller enhet.

Track time across devices with Circle

En tryggere søketype.

Circle kan gjøre sikkert søk på Google som standard. Dette vil filtrere bort upassende steder og bilder fra søkeresultater.

Track time across devices with Circle

Abonner på Circle GO idag. Hva venter du på?

Buy

Buy Now

Circle Go

Administrer mobile enheter hvor som helst med Circle Go™

Lær mere