Time Limits — Circle with Disney

Få Innsikt

Circle Innsikt gir deg muligheten til å sammenligne tid brukt på nett i dag, forrige uke eller forrige måned. Sortert etter sted eller interesser. Du kan til og med finne ut hvor du kaster bort mesteparten av tiden.

BedTime with Circle — Set it and forget it

Ett komplett bilde på tvers av alle enheter.

Det å få en idé over hvor mye tid som er brukt og hvor er vanskelig med mange enheter i hjemmet. Circle tar tiden som brukes på nettet av alle enheter tilhørende en bruker og gir deg en fullstendig oversikt.

En raskt innblikk

Ta et raskt blikk på hvor barnet ditt bruker mesteparten av tiden uten å måtte telle URL-er eller tidsmerker.

Track time across devices with Circle

Toppnivå eller dykk dypt

Se hvilke apper, plattformer og kategorier barna dine besøker oftest. Du kan til og med dykke dypere og se hvilke 5 nettsteder som ligger på toppen når det gjelder jevnlige besøk i hver kategori.

Track time across devices with Circle

I går, i dag og mer!

Circle viser ikke bare én dags nettaktivitet. Med Innsikt gir Circle en rekke oversikter ved å tilby foreldre en titt på hvordan tiden ble brukt denne uken sammenlignet med forrige. Til og med denne måneden kan sammenlignes med den forrige.

Track time across devices with Circle

Sjekk ut detaljene.

Circle holder øye på små detaljer med en nettlogg samlet opp fra alle enhetene som tilhører barnet. Se til og med nettsteder som ble filtrert bort innen en gitt tidsperiode.

Track time across devices with Circle

Abonner på Circle GO idag. Hva venter du på?

Buy

Buy Now

Circle Go

Administrer mobile enheter hvor som helst med Circle Go™

Lær mere