Tekniske Spesifikasjoner

Hva inngår i produksjonen av hver enkelt Circle-enhet spør du? Massevis av gode ting. Vi er stolte over Circle og er glade for å dele alle smarte deler som gikk inn i denne fantastiske enheten.

Kjøp

Enkelt.

Circle ble designet med enkelhet i tankene. Rett ut av boksen, Circle står for seg selv som et kunstverk. Et vakkert produkt som passer sømløst inn i ditt hjem, klar til å jobbe for din familie.

Circle — Simple.

Smart.

Den parer trådløst med ruteren din med umiddelbar gjenkjenning. Ingen programvare på enhetene eller abonnement kreves. Ingen kompliserte serier med steg involvert. Kun en iOS app og det er det.

Circle — Smart.

Sikker.

Circle er utrolig sikker. Den bruker ende til ende kryptering for at dine data skal være trygge. Circle har også et batteri på innsiden slik at et av dine barn ikke kan slå den av. Jada, vi har tenkt på alt (:

Circle — Secure.

Details

Circle schematics.
 • VEKT & DIMENSJONER
  Produktets Bredde: 8.25″
  Produktets Dybde: 8.25″
  Produktets Høyde: 8.25″
  Produktets Vek: 57 gram
 • TILKOBLING
  2.4GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
  Kablet 10/100 Ethernet
  SSL Encrypted
 • Power & Battery
  100-240v power supply
  Rechargeable lithium-ion battery
  Charges via USB
 • KRAV TIL PROGRAMVARE
  En iOS-enhet (iPhone, iPad eller iPod Touch)
  iOS 8 eller nyere, eller en Android-enhet
  (Jelly Bean eller nyere)
Our Secret Sauce

Vår hemmelige ingrediens.

Hvilken hemmelig ingrediens gjør at Circle jobber så sømløst? Vel, Circle bruker en teknikk som kalles “ARP-spoofing”. Dette høres alarmerende ut, ikke sant? Og det er riktig. ARP-spoofing kan brukes av hackere med ondsinnede hensikter for å utføre sikkerhetsbrudd. Men teknikken kan også brukes til gode ting, som med Circle. Circle bruker ARP-spoofing til å automatisk monitorere all trafikk på hjemmenettverket, uten å behøve noen som helst form for spesielle konfigurasjoner. Veldig kult, eller hva?

Learn more

Vi elsker privatliv.

Ett unikt aspekt med Circle er at dine data bor på enheten. Dette betyr at loggen over familiens nettsurfing forblir lagret på din Circle og ikke i en eller annen nettsky. Vi selger ikke denne dataen, utvider den ikke; pokker, vi har ikke en gang tilgang til den bortsett fra å sende den videre til iOS-appen din. Circle er stolte av å være i full overensstemmelse med COPPA standarder. Det er dine data, de bør tilhøre deg.

Circle — We love privacy

Hvordan den virker.

Circle er ikke en ruter, men parer trådløst opp med den. Circle er utviklet til å fungere med et enkelt nettverk og administrere alle nettsideforespørsler som kommer fra alle enhetene i hjemmet. Fra der sparkes innstillingene til hver bruker i gang. Dersom en forespørsel tillates, går all nettrafikk direkte fra hjemmets Wi-Fi-nettverk til enheten. Gjestenettverk og subnettverk på Wi-Fi-nettverket administreres ikke i tillegg.

Check your router’s compatibility

Circle — How it works

60Mbps eller raskere?

Trenger du en raskere tilkobling? Bruk Circles Ethernet-kabel til å plugge direkte inn i hjemmeruteren. På denne måten kan Circle fungere uten å redusere hastigheten.

Circle with fast connections

Bygget med tanke på tenåringer.

Bekymret for at Circle skal kobles fra? Du trenger ikke bekymre deg. Circle har et batteri. Kan de ikke bare fjerne den fra hjemmet? Eller enkelt og greit slå den av? Ikke uten at du får et varsel med en gang dette skjer. Som dere kan se foreldre, vi dekker dere.

Circle — Built with teens in mind

Abonner på Circle GO idag. Hva venter du på?

Buy

Buy Now

Circle Go

Administrer mobile enheter hvor som helst med Circle Go™

Lær mere